Personvern

Personvern

Mai Thai Massasje er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger som samles inn via dette nettstedet. Vi er derfor forpliktet til å beskytte den private informasjonen vi samler inn fra våre nettbrukere. Ved behandling av personopplysninger vil Mai Thai Massasje alltid overholde gjeldende lovgivning, herunder den nye personvernforordningen (General Data Protection Regulation, «GDPR») og den norske loven om behandling av personopplysninger (Personopplysningsloven).

Hvilke personopplysninger behandles på vår hjemmeside, og hvordan?

Mai Thai Massasje innhenter vanlig besøksstatistikk for sin nettside. Dette innebærer statistikk som genereres automatisk av serveren over besøkendes IP-adresse, hvilke sider som er lastet ned, tidspunkt, hvilken side vedkommende kom fra, samt type nettleser og operativsystem som benyttes. På våre nettsider har vi timebestilling på nett som lagrer personalia du legger inn, dette er Navn, Telefon nummer og eventuelt E-Post adresse. Dette gjør vi for at vårt booking system skal kunne fungere for deg som kunde. Data til og fra vår nettside er kryptert, og personopplysninger forblir hos oss og ikke under noen omstendigheter delt med andre.

Hvorfor samles opplysningene?

Opplysninger som omhandler besøksstatistikk benyttes kun i forbindelse med drift og videreutvikling av nettsiden.

Opplysninger som omhandler person opplysninger ved timebestilling på nett, er noe vi må gjøre for at vårt time bestillings system skal kunne fungere.

Data til og fra vår nettside er kryptert, og personopplysninger forblir hos oss og ikke under noen omstendigheter delt med andre.